top of page

ABOUT

House of Swan staat voor het thuiskomen bij jezelf en - net als de zwaan - helemaal mogen zijn wie je bent.

HoS-icon-Arrow (fire).png
House of Swan
HoS-icon-Logo.png

HOUSE OF SWAN

In het leven lopen we allemaal ons eigen pad. We willen graag een gezond en gelukkig leven, waarin je kunt zijn wie je werkelijk bent. Volgens de oorspronkelijke volkeren (zoals bv. de Native Americans, Aboriginals, Berbers, Maori’s) over de hele wereld is leven in harmonie en in balans met onze natuur hiervoor de basis.

Om verschillende redenen kunnen de harmonie en balans in je leven verstoord geraakt zijn.

Door gebeurtenissen of overtuigingen die niet (meer) bij jou passen. Soms loop je vast, in jezelf of

in de wereld om je heen. Heb je begeleiding nodig bij het omgaan met situaties die spelen of is het tijd om alsnog te verwerken wat ooit gebeurd is. En soms weet je het gewoon even niet.

House of Swan staat voor het thuiskomen bij jezelf en - net als de zwaan - helemaal mogen zijn wie je bent. Hoe kun je jouw plek innemen in de wereld waarin we leven en waarin heel wat aan de hand is, terwijl je in verbinding bent en blijft met de ‘ja-en’ en ‘nee-en’ van je hart?

De praktijk is gevestigd in Alkmaar. De activiteiten kunnen evt. ook in Amsterdam plaatsvinden, en zowel in het Nederlands als in het Engels.

Banner About House of Swan.png
HoS-icon-Logo.png

CONNY ALTHUIZIUS

Alweer heel wat jaren geleden ben ik met mijn eigen proces van healing gestart.

Zo begon mijn kennismaking met de magie van healing en de teachings van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. Stap voor stap kwam ik terug bij mijn eigen essentie. Wat een verademing was het dat ik me bewust werd van mijn patronen en het ontstaan ervan. Dat ik overtuigingen van anderen, die voor mij niet klopten, los kon laten. En dat oude pijnstukken geheeld konden worden en dat ik inzicht kreeg in mijn familiesystemen.

Waar ik eerder kon denken: ‘Zo ben ik nou eenmaal…’ of ‘Het is nu gewoon zo’ bleek dat je veel meer invloed hebt op wat je denkt, hoe je je voelt en wat er gebeurt dan ik wist.

Je creëert voor een belangrijk deel je eigen werkelijkheid.

Na de opleiding tot kleuterleidster en verschillende banen in het onderwijs en bij de overheid heb ik bijna 20 jaar in het HR vak in het bedrijfsleven gewerkt. Het was tijd om een nieuwe weg in te gaan en zonder te weten wat mijn volgende stap zou zijn liet ik los. Ik vertrouwde erop dat het helder zou worden en dat gebeurde. In 2020 ben ik gestart met een opleiding tot healer/coach en begin 2022 ben ik vol trots gestart met House of Swan.

Mijn missie is om je te begeleiden in jouw proces. Wat wil je veranderen of creëren? Dit kunnen aspecten zijn in je privéleven, maar gezien mijn kennis en ervaring ook zeker dingen die je in je werk tegenkomt. Met mijn rust, zorgvuldigheid en enthousiasme sta ik naast je.

In wat ik nu doe, komen wie ik ben en alle kennis en ervaringen uit mijn persoonlijke leven en mijn werk samen. Ik vind het een eer om mensen te mogen begeleiden. Ieder mens heeft zijn verhaal en mag er zijn, we zijn allemaal onderweg op ons eigen pad. Ik ben dankbaar als ik kan bijdragen aan jouw bewustzijn, balans en geluk.

Naast mijn werk ben ik gek op dans, van klassiek ballet tot Cubaanse Salsa en Son. Ik geniet van samenzijn met met mijn dierbaren, doe aan yoga en fotografeer graag (ook in opdracht). Verder vind ik het geweldig om de wereld in te gaan, andere plaatsen en culturen te leren kennen en vast te leggen.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, voel je dan vrij om contact met me op te nemen.

Je bent van harte welkom!

bottom of page