top of page

WERKWIJZE

In onze samenwerking staan jouw intenties centraal en kijk ik steeds wat nodig en het meest passend is voor jou.

HoS-icon-Arrow (fire).png
Beeld Werkwijze House of Swan.png
Werkwijze
HoS-icon-Logo.png

WERKWIJZE

Als we hebben besloten om samen aan de slag gaan, starten we in principe met een intakegesprek.

Ik stuur je van tevoren een aantal vragen toe. In dit gesprek staat centraal wat jouw intentie is om in je leven te veranderen of te creëren. Waar loop je tegenaan? Ook bespreken we hoe je leven tot nu toe is gelopen.

Daarna ga ik kijken wat de rode draad is in je verhaal en welk patroon je situatie veroorzaakt. In de volgende sessie bespreken we mijn bevindingen en gaan we kijken wat de eerste stappen kunnen zijn.

In elke sessie staat jouw intentie centraal. Ik kijk wat zich op dat moment aandient en welke coaching en/of healing mogelijkheid daar het beste bij past. Hierdoor is elke sessie anders, en altijd op jou afgestemd.

Banner Werkwijze House of Swan.png
Tarieven
HoS-icon-Logo.png

TARIEVEN

Intakegesprek
De kosten voor het intakegesprek zijn € 95,- incl. 21% btw. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Sessies
Voor losse sessies bedragen de kosten € 70,- per uur incl. 21% btw. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Pakket van 8 sessies
Je kunt ook kiezen voor een pakket van 8 sessies. Hiervoor bedraagt de investering € 999,- incl. 21% btw. Normaliter is het totaalbedrag voor de intake + 7 sessies € 1.075,-.

Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Mogelijke vergoedingen
Veel werkgevers bieden tegenwoordig mogelijkheden tot vergoeding van coaching vanuit bv. het opleidingsbudget of budget voor (preventief) verzuimbegeleiding van het bedrijf. Als je in dienst bent bij een bedrijf, raad ik je aan om te informeren bij je werkgever.

Aftrekbare kosten
Als je zelfstandig ondernemer bent, is coaching mogelijk aftrekbaar van de belastingen. Voor informatie verwijs ik je naar de Belastingdienst.

bottom of page